meh klik cni :)

kengkawan Blog

Saturday, April 27, 2013

VEIL BUNGA TABUR from maya miera FOR ORDER :)

Salam,,,,hye semuaaa readers...agak lame sgt i xupdate status kan,,,almaklomm la bz yg melampau n terlampauu...wahh gitueww :) so entry kali ni i nak update pasal veil utk bride to be n juge for those yg nak nak bertunang ke kannn..boleh jer...ataw ader jugak yg saje nak tempah veil??pon boleyhhh..dialu2 kan,, :) So kepada yg berminat nak tempah veil boleh msg me k :) pm di fb pon buleyhh..kat cni pon bolehh :) so kat bwh ni antara contoh veil yg i buat okayhh,,,boleh cuci mata tgok... Harga berpatutan la :) ikot harga semasa :) eheheh... ni veil yg sdg buat xiap pon lagi :) still in progress baru beading...tu pon lom siap ag sepenuhnyer :) ni plak my cust yg request tok majlis pernikahan die haritu,,,purple uoals.. ^_^ lg pic die...dr depan sori pic xclear gegar cket,,almaklom dr nset murah,,hehehe.. full pic veil ehemm 2 ni plak pic me :) mase tunang aritu..ngeh2...nak jugak letak,,hahah :P salam..salam... tanda hormat :) pic verangannn,,haha with miss mun & miss Lin under my umbrella :) so kepada yg berminat boleh email sy k,,, miera_othman88@yahoo.com tq :)

No comments:

Post a Comment