meh klik cni :)

kengkawan Blog

Friday, August 12, 2011

Baju untuk raye!!!!MEGA SALE!!!!

Hye..ASSALAMUALAIKUM!!! (xjawab dose) :))



*pic yg digoogle*

Ha,,Ape khabar sume,,,tgah sebok buat kue raye kew?? atau tengah sebok makan lagi??,,,sudah2 la makan2..dr berbuke td smpai skang xkan la xhabis2 lg mkn,smbung esok plak!!!,,heeheh..
sebenarnya aku tgh kebosanan ni...so nak tanye la korg,,,baju raye,kasut raya,beg raye,kue raye n seangkatan dengannyer dah beli ke??dah ready sume??

ak xbeli pon lagi baju raye...APEEEE!!! xbeli lagi?? Yup xbeli pon lagi :),,,orang len dah sebok2 beli baju Raye,,tempah baju raya bagai...Letak labuci keliling baju kalau boleh,,,nak Berkelip2 dipagi SYAWAL la2,,,,ak plak,,,,dalam otak ni xda pk lagi nak beli baju raye macm mane,,,hurmm,,,,bEsok kalau jadik baru la nak pergi Usyar dkat JALAN TAR n SEANGKATAN dengannyer...tengok2 cuci mata,,,,baju ape yg CUN MELECUN,,,,,kalau ada yg berkenan sok,,,GRAB jela,,,But,,,if xdew,,,,cari len kali jela,,,xpon Pkai jela langsir kat umah(BEli2t kat badan buat sari)jimat3,,hekhak.,,,,


Warna ape yg cantek yer?? kalau ikut ak,,tiap2 tahun nak baju wane PINK jerk.....TAPI...MAK ak ckp asyik wane pink je,,xberseri idup....haha SO kne la pelbagaikan koleksi baju 2 dengan warna len,,,Hurmmm,,,,betol2 xtaw bak beli baju wane ape neyh,,,,

EH,,,,,lupe plak,,diam xdiam,,,,cepat jerk mase berlalu kan,,,dah 12 hari Umat islam BERPUASA...& esok masuk hari ke 13,,,wah....EID UL FITR is Coming.....xsabarnyer,,
.......YEAY BESOK MAU SHOPPING RAYE...........JOM>>>>>........:)

Ok la,,,slamat maju jaya....eh....Selamat Hari raya..heheheeh(segal jap)

No comments:

Post a Comment