meh klik cni :)

kengkawan Blog

Friday, August 12, 2011

Baju untuk raye!!!!MEGA SALE!!!!

Hye..ASSALAMUALAIKUM!!! (xjawab dose) :))



*pic yg digoogle*

Ha,,Ape khabar sume,,,tgah sebok buat kue raye kew?? atau tengah sebok makan lagi??,,,sudah2 la makan2..dr berbuke td smpai skang xkan la xhabis2 lg mkn,smbung esok plak!!!,,heeheh..
sebenarnya aku tgh kebosanan ni...so nak tanye la korg,,,baju raye,kasut raya,beg raye,kue raye n seangkatan dengannyer dah beli ke??dah ready sume??

ak xbeli pon lagi baju raye...APEEEE!!! xbeli lagi?? Yup xbeli pon lagi :),,,orang len dah sebok2 beli baju Raye,,tempah baju raya bagai...Letak labuci keliling baju kalau boleh,,,nak Berkelip2 dipagi SYAWAL la2,,,,ak plak,,,,dalam otak ni xda pk lagi nak beli baju raye macm mane,,,hurmm,,,,bEsok kalau jadik baru la nak pergi Usyar dkat JALAN TAR n SEANGKATAN dengannyer...tengok2 cuci mata,,,,baju ape yg CUN MELECUN,,,,,kalau ada yg berkenan sok,,,GRAB jela,,,But,,,if xdew,,,,cari len kali jela,,,xpon Pkai jela langsir kat umah(BEli2t kat badan buat sari)jimat3,,hekhak.,,,,


Warna ape yg cantek yer?? kalau ikut ak,,tiap2 tahun nak baju wane PINK jerk.....TAPI...MAK ak ckp asyik wane pink je,,xberseri idup....haha SO kne la pelbagaikan koleksi baju 2 dengan warna len,,,Hurmmm,,,,betol2 xtaw bak beli baju wane ape neyh,,,,

EH,,,,,lupe plak,,diam xdiam,,,,cepat jerk mase berlalu kan,,,dah 12 hari Umat islam BERPUASA...& esok masuk hari ke 13,,,wah....EID UL FITR is Coming.....xsabarnyer,,
.......YEAY BESOK MAU SHOPPING RAYE...........JOM>>>>>........:)

Ok la,,,slamat maju jaya....eh....Selamat Hari raya..heheheeh(segal jap)

Wednesday, August 10, 2011

Saman AXE Kerana Gagal Memikat Perempuan




New Delhi,Seorang lelaki india berusia 26 tahun menyaman perusahaan HUL (Hindustan Unilever Limited), yang memasarkan produk wangian lelaki AXE,dengan tuduhan telah menipu dan menyebabkan ‘penderitaan mental’.

Lelaki tersebut menyebut kegagalannya untuk memikat gadis,meskipun dia telah menggunakan produk AXE selama lebih dari tujuh tahun sampai sekarang.Iklan AXE menunjukkan bahwa produk-produk itu membantu kaum lelaki untuk menarik perhatian wanita.

Vaibhav Bedi,lelaki india tersebut juga menyerahkan semua bukti ke mahkamah dari semua produk yang telah digunakan maupun yang belum terpakai,yang berupa deodorant sprays,perfume sticks and roll-ons,anti-perspirants,aftershaves,body washes,shampoos dan hair gels dengan jenama AXE.

Vaibhav Bedi juga meminta agar semua produk itu diperiksa di makmal."Lalu dimana Axe Effect-nya"? Saya sudah menunggu selama lebih dari tujuh tahun.Sejak kuliah sampai dengan saya bekerja di pejabat,tidak ada seorangpun gadis yang mahu saya ajak berdating bahkan hanya untuk minum teh atau kopi dengan saya.

Meskipun saya yakin mereka boleh mencium bau parfum, deodorant dan aftershaves yang saya pakai.Saya selalu menggunakan produk itu dengan harapan boleh menjadi seperti apa yang terjadi pada iklan di TV.

Vaibhav mendakwa bahwa dia telah menggunakan semua produk AXE sesuai arahan yang ada sejak dia pertama kali membelinya.Dia berpendapat bahwa jika dia tidak boleh mengalami AXE Effect meskipun telah menggunakan produk sesuai petunjuk,berarti perusahaan telah menipu atau menjual produk palsu."

Vaibhav Bedi



(ensem pon xda yg nak ke?? msty ad msalah bau badan ni)hahahah