meh klik cni :)

kengkawan Blog

Wednesday, June 1, 2011

NUR KASIH BEST?????

halow,,halow,,haloooo,,,ap khabar sume,,,ha tajuk kat ats ni aku nak cter sket psal cter NUR KASIH,,,sbbnyer aku baru jew tgok ptg td ngan kengkawan aku kat MID VALLEY,,hurmm bestttt sgt2 cternyer,,aku suke,,heeh,,,ader jgak babak2 menyentuh perasaan n babak2 romantikus,,,,,kisah adam n nur yang terlalu banyak dugaan dalam hubungan mereka,,tp ksih syg dowg ttp kuat n utuh gituewww,,,,i loikeee...law la real ader kew cam2 yer??? hurmm,,,,xnak la cter pjang2,,tkut aku terbuat sinopsis plak,,,hahah t xbest la,,,bek kowg g tgok sniri lar,,,kat bwah ni ader pic jom la layan,,,tanak layan sudah CLOSE JEW TAB 2,,hahahah
(#_#)...luv u guys....

aku n kinah :)




hehe,,,




~kat tmpat yg same aku amik gmbar ari2 kan,,hehe~




~bgambar dah jadi pkara wajib bg kitowg ne,,~




~aku n kengkawanku,,heheh~

1 comment: