meh klik cni :)

kengkawan Blog

Thursday, June 16, 2011

my practicum......at Zaufan Travel&Tours

hye sume,,,,da lame jgak xwat entri baru kan,,ni sume gara2 aku bz la.... coz tgah practicum skang kat Zaufan travel & tours ni boleh la,,,keje xmanyak coz skang bukan peak season kan,,so xramai la owg yg nak g bcuti,,kepada yang dah kawin nak honeymoon boleh tgok kat cni love bulan madu macam2 tempat ader,,, kepada yang xkawin plak or family n sape2 lah blh tgk kat website jom la cuti..heheehe aku promote ni,,free xpyah bayar utk promote...
jom tgok tmpat keje i,,hahaha






~ni la tempat keje aku :P



~ni meja aku yer :)





~MACAM TEKUN WAT KEJE JEW GAYENYER KAN....hahaah

No comments:

Post a Comment