meh klik cni :)

kengkawan Blog

Tuesday, May 24, 2011

yess tamat sudah,,,,pas2 pusing utara plak,,,

ok ni saje jew ltak,,sbagai hiasan,,hahah




hye readers,,,ap khabar kalian sume...harini belog aku xblh nak sign in,,ntah knp dr pg try,,,try pnyer try akhirnya blh jgak,,2pon kne buke gne opera mini,,hurmm,,,ok lar ni nak ceter pasal aku dah abez blajar kat uum 2,,alhamdulillah,,slama 3tahun ak kat caner2 bmacam2 ragam n pgalaman yg kuharungi,,segala onak duri kutempuhi,,ececeyh,,,hhaha,,tp blom konvo la,,,coz pasni aku praktikal plak kat ZAUFAN TRAVEL SDN BHD SHAH ALAM,,,:) pas2 baru blh konvo,,,yang bestnyer sbb xpyah dok kat lam uum da,,ok lar kan...
ari last aku kat uum 21.5.2011 ari2...2pon balik lambat 3hari sbb tggu family aku datang amik la,,,law aku nek bus dah lame aku cabot pas abes exam 2,,,lpas jew amik aku kat uum kitowg bejalan2 la ke padang besar,alor setar then terus balik kg plak ke penang,,,,singgah kg jap,,,lpas2 esoknyer b4 balik pahang jenjalan dulu kat batu ferringhi,,huhuhu,,,,best2,,,len kali blh la jenjalan ag ngan family terchenta,,,:) jom la tgok pic,,,mlaz nk taip pnjang berjela,,,kowg bukan bace pon,,heheh
kpda kawan2 ku tourism student...gud luck 4 ur practicum nanti,,,len kali jmpe lagi,,:)

destinasi pertama yang ditujui,...




lpas2 pergi pekan rabu la plak....




ok ni selingan aje..haha(nak jgak)




gambar sbagai bukti kitowg dah mnjejakkan kaki disini,,hahaha




smpat singgah oversea jap...hahah




dataran kangar




penang bridge




melawat saudara mara di penang..:P





pemandangan di batu ferringhi

3 comments:

  1. wahh, berjalan sakan ye. hehe.

    ReplyDelete
  2. hahah noraim mang bjalan skan,,,jue aku mang suke sgt bjalan ne,,heheh :)

    ReplyDelete