meh klik cni :)

kengkawan Blog

Sunday, May 8, 2011

ak ader,,,korang ader???ader??? haha

salam sume,,,ha tajuk entry 2 sbenarnyer nak menganjeng jew,,,,hahaha,,,sbb baru2 ni ak pg mcd kat Ts so ak dpat lar gelas coca-cola yg baru2,,hehhe,,niat dihati nak kumpul ag wane2 len macam wame pink n ijau,,,sbb ak suke sgt yg wane pink2,,,huhuhu,,,,kwn aku yg nieckp antara yang lepas2,,,design taun ni lar paling cun debooom,,,haahha..pas2 die blh plak nak blagak kat ak pasal die dah ader manyak dr dua thun lpas ag,,,cett,,,xpew2,,,,
ha kowg caner plak???dah ader kew blom?? law blom ader ag segera la pg makan MCD yer,,,blh la dapat tp kne makan yg large pnye la,,,heeh....

jeng,,jeng,,,, mggu lpas colour purple,,,mggu ni biru kate nyer,,,tp ak nak tggu yang pink n ijau jew,,,:)

3 comments:

  1. ala korg ader jgak yer,,,hehhe,,,,baru nak blagak jap,,ngeh,,ngeh,,,

    ReplyDelete