meh klik cni :)

kengkawan Blog

Friday, April 8, 2011

SAHABAT......

salam,,,,n hye my readers....so chat kew sume?? what r the meaning of SAHABAT or FRIEND in ur life?? ap yer,,pnting ke mereka ni dalam hidup kite?? ramai yang masih belum sedar akan kepentingan insan yg bernama SAHABAT ini,,,,,tanpa mereka hidup kita xla semeriah sekarang,,,tak la sehappy skarang kan,,,,,susah senang kita harungi bersama itulah SAHABAT sejati,,,,,,tp ad jugak yang mudah lupakan sahabat bile dah sng kan,,mcm "KACANG LUPAKAN KULIT" kan3,,,so what say u???
kalau nak kupas isu sahabat ni mcm 2 la,,,n pelbagai jenis kan,,,ap pon ak bersyukur sgt dikurniakan sahabat di UUM yang baik n happy go luck sume + giler2 pnyer org,,haha kire masuk kpala la,,,,same kos plak kan,,msty la NGAM..so ap yang ak nak cakp hargai lah SAHABAT kite sementara masih ad.....jgn mudah melupakan sahabat anda bile dah ad kawan2 baru or bile dah ad Bf,,,,ni x...ad sesetengah tu cpat sgt tinggal mmber ble ad bf,,slalu mber diketepikan,,,nanti ble bf dah tggalkan de baru la terhegeh2 nak cari kwn 2 smule tok mgadu naseb,,,haishhh,,,xkan la sahabat ni sbg tmpat untuk mgadu dikala sedih n berduka lara sahaja kan,,ishk,,,,Jagn jd cam2,,
ok la keriangan ak bersama dgn teman2 disini sgt la membahagiakan,,,hahah,,jom tgok pic ok,,,:P

AINI,FIERA n AKU




kaki ak,fiera,fieza,aini,ain peoh n hana..haha kata mereka ni kaki kuat berjalan,,:P



semangat ak nyanyi,,haha






aktiviti menyumbangkan suara yang sememangnya sumbang..haha




bersantai dalam bilik karaoke...




PEACE




makan setelah penat berjalan-jalan




mcm bgambar tok cover album,,huhuhu



sangat bez kan bile kite outing ramai2 dengan member,,,haha nak plak ad kisah2 yang melucukan terjadi,,aksi kejar mengejar,,,hahahaah...

2 comments:

  1. wahhh blog dye dh maju lar. ritu aku tgk follower xbyk .skunk dh ratus dh. haha bgus2 keep it up.haha

    aku xrajin ar weyh. nk update blog ni. haha

    ReplyDelete
  2. HAHAHAH JUE MANE AD MAJUNYER,,,jgn malaz2 jue,,ko bkn ad keje pon,,hahah

    ReplyDelete