meh klik cni :)

kengkawan Blog

Friday, April 29, 2011

Jom balik kg,,,,

pic yg di google



hye sume,,,,assalamualaikum :) saje nak bgtaw malm ni sayer nak balik kg sbb cuti stdy week,,so law saye rajen sye buke la belog sy niey,,heheheh,,apepon doakan smga sya smpai umah dgn selamat yer,,,chico jue ak balik klang mlm ni ngan syaf huhuhu,,nanti kite blh kuar yer jenjalan,,ngeee..
ok sekian,,,,

Wednesday, April 27, 2011

jom kite ke KUALA GANDAH PAHANG

hye my readers.....entry kali ni pasal Elephant sanctuary kat kuala gandah pahang,,,,
kuala Gandah, pahang terletak di Lancang lebih kurang 1jam 45 minit dari Kuala lumpur,,,sebenarnyer kat kuala gandah ni ader elephant sanctuary,,so boleh la tgok2 gajah,,menunggang gajah,,,mandi dengan gajah,,,kat kuala Gandah ni jugak berdekatan dengan DEER LAND lbih kurang 10 minit la dr kawasan elephant sanctuary ni coz baru2 ni ak pergi la kesana dr UUM sbb ader program kan,,,tp syg xdapat mandi ngan gajah dsebabkan kesuntukan mase...sungguh jeles mase dgn kitowg kan,,hehe,,,,
apepon jom layan pic k,,,zasss

kepada yang nak g mlawat n bermain ngan gajah sila la pergi,,mang bez,,,,sungguh xtipu,,hahahaa

behenti d RNR otw to kuala gandah pahang,,,




baru jew sampai ni,,trus bgambar,,:)




sonok giler,,,n pgalaman yg xkan dilupakan,,sbb 1st tyme kot nek gajah,,hehe




giler geli tgok belalai gajah ni,,heee




menunggang gajah yg bernama MAWAR,,hehe




nah pgang cket sowg k,,,t kite wat sup..haha




ak n mahkota baru ku,,ahah...




snok sgat pgang ular sawa nie..huhu

Wednesday, April 20, 2011

GAGA ABCADABRA MASQUERADE BALL

jgn pkai mask ni ok!!! t semua lari,,,hahaha




hye my readers,,,,,ap khabar?? entry ni pasal dinner yg ak join smalam iaitu GAGA ABCADABRA MASQUERADE BALL yang diadakan di STAR CIY HOTEL ALOR SETAR, dinner yang di organize oleh Tourism student..hehehe,,mang bez la,,,TERBAEEEKKKKK beb,,,
maknenyer sume yg pg dinner 2 kne pkai mask a.k.a topeng tp bukan topeng antu yer macm pic kt ats uh,,..hihihi.tp macam citer2 omputeh 2 mask cantek2 cun2,,,,haha..akhirnya dapat jugak merasa dinner camne sbelom tamat study....thanx 2 my junior,,:) really2 appreciate it...wink...wink..
ap lagi jom la layan pic kat bawah ni,,hahah
3 princess..hahaa




kononnyer mcm princess la,,,hahaha




MY TWIN IN UUM..HUHU




AMACAM LADY GAGA?? SEXY X??? LAKI NI SEBENARNYER,,HUHU





TOURISM MANAGEMENT STUDENT!!!





MASQUERADE





INILAH MASE UNTUK AKU BERANGAN,,,HAHA





WITH FIERA




MASK YG CUN LA JGAK,,HAHA




LUTUT PATAH KEW NIEYH??




HAHAH MACAM2 GAYE ADER




WITH QUEEN OF DA NITE



thanx coz anda sudi membaca enty ni sampai habez,,,,,:)

Monday, April 18, 2011

its weekend babeyh...

ha weekend kowg wat ap??ak asal weekend jew mesty ler jenjalan,,,kesana sini,,bergambar bagai,,,,sebb 2 la diantara aktiviti yang boleh mgurangkan stress ak,,heheh,,,disamping 2 boleyh la enjoy kan,,,,so kowg plak kalau cuti wat ap???xkan tdo jew kot kat umah???kew lepak umah tgok citer??? xpown g tgok movie?? hurm,,,,ad jgak yg weekend suke dok lpak kat umah jew,,,tp kalau ak lar kan,,tyme weekend la ak nak jenjalan n menghabeskan mase bsame owg tersayang....wif my chenta haty lorh,,,eheheh,,thanx 2 him coz sdi bwak i jenjalan,,:)

p/s: sila jgn muntah apbila melihat pic sayer,,uhuhuhu,,:P sekadar untuk memenuhkan entri,,,haaha

dat we call art,,hahah




background yg santek,,,,











sehijau warna daun,,huhuhu




merenung mase depan kew??




cakk,,,,







suke sgt ak bergambar nieyh,,,,,




hah kat cni pon jadik,,:P




123 action :)




my chenta haty berposing,,hahaha




kat taman darul aman Jitra,,,,main kayuh2 kot,,(haha xtaw ak nme mnatang2)




wif my chenta haty...oweyzz luv u...:*

KONSERT SIMFONI DIRAJA UUM

ni la rupe tiket konsernyer,,hihi



helllooooo n hye semua,,,,salam,,,:) baru2 ni UUM ada buat satu KONSSERT SIMFONI DIRAJA pada 15April 2011...ada la artis yang diundang untuk menjayakan konsert ni,,,iaitu FAIZAL TAHIR,ANA RAFALI,SUHAIMI MIOR HASSAN and beberapa artis jmputan lar,,,ak dengar ad Faizal Tahir jew ak semangat nak pg,,,dengan harapan dapat la bgambar bersame2,,,,tp ternyata,,Hampeh,,,haha langsung xdapek den nak bgambonyer...dikawal rapi,,,huh,,,myakitkan aty betol,,,tp persembahan die mang bez lar,,huhuhu....die bawak 3 buah lagu jew..ana n suhaimi bawak 2 buah lagu,,len2 penyayi jemputan yg nyanyi,,huhuhu,,,,konset simfoni kan,,of coz ler ad okestra,,huh 2 yg bowink,,,,permulaan konsert,,,,tp SULTAN KEDAH PON ADA YER,,,sbb 2la konsert simfoni diraja namenyer,,:)
dah ler mlas nk cter pnjag,,,kowg tgok ler gambo yg ader,,,hihi




nampak la cket2 ana rafali kat blakang tuh,,hahah




suhaimi mior hassan,faizal tahir n ana rafali,,,,(tgah tggu sultan kedah keluar dewan)




faizal tahir n bodyguardnyer,,,,,huhuhu,,selepas persembahan..




dalam dewan,,,,

Friday, April 8, 2011

SAHABAT......

salam,,,,n hye my readers....so chat kew sume?? what r the meaning of SAHABAT or FRIEND in ur life?? ap yer,,pnting ke mereka ni dalam hidup kite?? ramai yang masih belum sedar akan kepentingan insan yg bernama SAHABAT ini,,,,,tanpa mereka hidup kita xla semeriah sekarang,,,tak la sehappy skarang kan,,,,,susah senang kita harungi bersama itulah SAHABAT sejati,,,,,,tp ad jugak yang mudah lupakan sahabat bile dah sng kan,,mcm "KACANG LUPAKAN KULIT" kan3,,,so what say u???
kalau nak kupas isu sahabat ni mcm 2 la,,,n pelbagai jenis kan,,,ap pon ak bersyukur sgt dikurniakan sahabat di UUM yang baik n happy go luck sume + giler2 pnyer org,,haha kire masuk kpala la,,,,same kos plak kan,,msty la NGAM..so ap yang ak nak cakp hargai lah SAHABAT kite sementara masih ad.....jgn mudah melupakan sahabat anda bile dah ad kawan2 baru or bile dah ad Bf,,,,ni x...ad sesetengah tu cpat sgt tinggal mmber ble ad bf,,slalu mber diketepikan,,,nanti ble bf dah tggalkan de baru la terhegeh2 nak cari kwn 2 smule tok mgadu naseb,,,haishhh,,,xkan la sahabat ni sbg tmpat untuk mgadu dikala sedih n berduka lara sahaja kan,,ishk,,,,Jagn jd cam2,,
ok la keriangan ak bersama dgn teman2 disini sgt la membahagiakan,,,hahah,,jom tgok pic ok,,,:P

AINI,FIERA n AKU




kaki ak,fiera,fieza,aini,ain peoh n hana..haha kata mereka ni kaki kuat berjalan,,:P



semangat ak nyanyi,,haha






aktiviti menyumbangkan suara yang sememangnya sumbang..haha




bersantai dalam bilik karaoke...




PEACE




makan setelah penat berjalan-jalan




mcm bgambar tok cover album,,huhuhu



sangat bez kan bile kite outing ramai2 dengan member,,,haha nak plak ad kisah2 yang melucukan terjadi,,aksi kejar mengejar,,,hahahaah...