meh klik cni :)

kengkawan Blog

Tuesday, March 29, 2011

sEkiTaR AlOr SeTaR KeDaH...

SALAM 1 MALAYSIA SEMUA,,,,,,,chat x??,,,,skarang kat kedah ni musim ujan la plak, so pesanan ikhls dr MMR jgn main ujan yer nanti demam..,,lpas Tsunami melanda Jepun baru2 ni musim pon bertukar sepatutnya musim panas skarang tp jadi musim hujan la plak,,,hari2 hujan,,,,sampai naik air depan bilik ak nieyh.....xpela hujan tu kan rahmat,,,,sebenarnyer nak wat entry pasal ak n my bff pg alor setar ari2 la,,,,sebenarnyer tujuan ak pg alor setar nak g amik nset ak yang ciap direpair jew last2 bertukar kepada sesi photographic la plak,,,,haahahah
hurmm maklum la bkn slalu pon kitowg g alor star ni,,,law pg pon xda masa sgt la nak benti bergambar,,,ni dah alang2 pg ap lagi,,,,,sebenarnya kawasan ni merupakan tarikan yang ada di kedah ni la,,,kbanyakkan bus2 rombongan mesti akan berhenti depan PEKAN RABU n berdekatan dengan MASJID ZAHIR ni,,,,so kepada yang xpnah pg lagi blh la dtg cni,,heheh,,itu saje,,,jgn marah....

p/s: entry ni penuh dengan pic saje,,,huhu








FIERA N MASJID ZAHIR,POSING SAKAN,,,,HUHU




MENARA ALOR SETAR....MACAM KL TOWER X??HAHA




KEDAH ROYAL MUSEUM




BALAI SENI NEGERI







sekitar msjid zahir




giler lense itu kami,,,




ak n fiera....nampak x masjid Zahir2 cantek kan,,:) hahah









dihadapan masjid Zahir Alor setar & berlatarbelakangkan menara Alor SEtar..

No comments:

Post a Comment