meh klik cni :)

kengkawan Blog

Saturday, March 26, 2011

Sebab kenapa perempuan naik hangen dengan boipren nyer!!




macam2 sebab yang boleh buat owg pompaun ni naik hengen,,xleyh clap cket la bak kate ak,,msty ad yang kene nanti,,huhu tp semuanya msty ad sebab kan,,,,nak taw x???ha jom fakta atau auta??? lu pk la seniri

1) bile si gegurl ne cakap ngan si boy serupa macam cakap dengan tiang letrik jew,,,,xda respon

2) msg lambat reply,,,,biasanya amik mase 3mnit tp ble lbeyh dr masa yang selalunya mula la hengen n boleh mencetuskan perang.........

3) bile si gegurl ni tanye soalan kat si boy mesty ad soalan yang 'terSKIP' xtaw la secara sengaja atau x,,,,,,smpai kene tanye banyak kali...

4) si boy asyik bz jew.....msg jarang...kol jarang,,,jumpe apatah lagi,,,,,dengan alasan " i bz la u manyak kerja ni"

5) bile dah set date n tyme nak kuar dating tetibe si boy ni ad hal last minute,,, ad msalah fmly la,,kucing nak beranak la n macam2 la so xjadi ar kuar tunda ary len
,,,,,hengen x?????

6) kalau msg 2 pendek2 jew macam xda jari jew nak taip msg pnjang2,,,,menyakitkan aty,,,,

7) selalu tuduh si gegurl ni kuar ngan laki len la,msg laki len la n so on,,,,,xpcaye jgn la couple kan,,,,huhuhu

8) bile si gugurl ni kol si boy.... si boy akan cakap " jap g kol smule eh ad hal" padahal baru jew ckap 3mnit,,,,,sadis x??what say u??

9) si boy klau cakap xpnah nak jage haty si gegurl,,ckap 2 men lpas jew....contohnyer "law awk ad owg len xpela,jgn la tpu saye" ayt macm bangang jew,,,klau die ad owg len xdela die cpel ngan ko,,,lagi nak tnye,,,,ckp2 pk la dlu,,,,,,huhuhu

10) bile si boy ckap die ad hal jap g die msg...tp smpai esok pg xmsg2,,,,,hangen2....

11) bile janji xditepati..........dah janji2 pandai2 la tunaikan,,,jgn tau ckap jew...

12) Ble boipren seniri xengat tarikh2 penting cthnyer tarikh bezday or tarikh kowg declare........dengan selamba jew dowg wat xtaw,,,,

13) tiap kali bezday kowg die xpnah jadi yang 1st wish bezday,,,,,haaha....yang kowg dok tnggu la kan tp hampa,,,

14) bile kowg kol die xpick up,,,,xlame pas2 blh die msg tnye knp kol,,,,xreti nak kol smule,,,,,huh...

15) bile kuar ngan die kowg pkai baju santek2 mekup ala2 siti nurhalija tp die lgsung xpnah puji......hahaha......xnampak kot,,,,

16) die xpernah tunjuk yang die sygkan kowg,,,,,haishh,,,,nak ckp syg pon susah,,,tension x klau camne??


hahaah ni diantara sebab2 yang boleh buat owg pompuan ilang kesabaran mereka buat smentara wktu,,huhuhu,,,,,
p/s: chill babeh....:)

2 comments:

  1. menarik.... good info.... luahan owg pompuan nie nak kena th gak.... heheheh

    ReplyDelete
  2. setuju ...ini yang selalu naik angin .hahaha

    ReplyDelete