meh klik cni :)

kengkawan Blog

Saturday, March 5, 2011

picnic today...

ha harini seronok sangat ak n member2 ak pg picnic dkat tasik jitra,,,haha dekat jew,,tp sume xpenah g ag,,so arini cuti kitowg pon ap lagi,,huhu jenjalan lar,,,hehe bez sangat2 luangkan mase dengan kalian sume, fiera,fieza,aini n laila,,,,:) bommbastik kan,ni last sem kite kat UUM n ad jgak kengan yang sangat2 menggembirakan kite kan,,heheh,,walau pon ujan dipetang hari tp xpew la skurang2 nyer kite sempat seronok dulu,,heheh,,,,pas2 1st tyme plak kite drive buggy kan,dgn harga RM 15 satu pusingan...,hhaha,,,bez,,,so sape yng xpnah pergi taman JITRA sila2 la pergi,,,yang jauh xpyah la,,haha
so anda sume boleh la tgok pic yang di upload kat bawah ni yer :)

ni aksi gedikku,,sila abaikan,,hahah,,law nak muntah sila ke toilet,,,haha



seronok giler picnic ne,,,,




1st tyme ak bwak buggy ne,,hehe bez jgak,,,




macam2 gaye ad




bergambar la part paleng bez,,haha



time ak tok berangan,,hahah




setibanyer kat taman..haha

2 comments:

  1. amboi2 berposing sakan yew..tomei semuanye.. weeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. hehehh 2la,,,sebok nak poosing,,,hahaa,,:P

    ReplyDelete