meh klik cni :)

kengkawan Blog

Wednesday, March 23, 2011

M.u.zi.u.m A.r.k.e.o.l.o.g.i l.e.m.b,a,h B.u.j.a.n.g

hyee sume...lame dah x update blog,,maklom larh bz cket la sjak akhir2 ni,,dgn assgmnt ag kne keluar ag mcm2 la,,,smpai xdew mase nak update blog ni,,so, ni baru lar ad sdikit ksempatan boleh la masukan story baru,,,
korang pernah x pergi Lembah Bujang??? apa xpnah g lagi??? xpew....buka ap semalam ak ad trip ke lmbah bujang trip ni under claz Tourism seminar ak,,,kne la buat lawatan ke sane,,mlawat muzium arkeologi lembah bujang yang terletak di Merbok kedah,,,,,sape yang duduk kedah mesty la taw kan,,,huhuhu....ni bukan lar tempat percutian macam langkawi xpon pangkor ok,,,,jgan cilap,,,ni tmpat lawatan sambil blajar ok la kot,,hahahha,,,,tapak arkelogi,,tinggalan2 sejarah,,,ad candi2,,,cam2 lar,,,,ak pergi po sbb mang xpnah pergi kan pas2 ble blajar dalam claz lect asyik sbut jew name tmpat ni so ak pergilah jgak nak tgok seniri tempat nyer 2 macam maner,,,,,,jom ak share kan kat kowng sume pic lembah bujang ni,,,mari kite tngok yer,,, :)

bergambar dgn lect




dalam muzium







bergambar di sekitar candi...











2 comments:

  1. BeSTNYeR PaT LaWaT MuZiuM... DaH LameR SiS TaK LaWaT MuZiuM KaT MaLaYSia Ni.. HuHu!~

    ReplyDelete
  2. hihihi,,,,bez bgambar jew kak,,ngeeee :)

    ReplyDelete