meh klik cni :)

kengkawan Blog

Saturday, March 5, 2011

bercuti di LANGKAWI bersama FIZO Omar n SHAHRIL beb!!!

hye readers.....actually tajuk jew yang gempak kot,,bukan ap nak habaq mai kat hampa suma,,(awat ak ckap utara niey)hehe,last week ak p bercuti kat LANGKAWI ISLAND,,,huhu buat kali kedua nya ak menjejakkan kaki ke langkawi,,,,best sangat2,,,,pergi plak ngan kawan2 ak,,,sakan sangat la,,,heh,,,maklom la dah sem last dok kdah ni so amik la ksempatan pergi ke langkawi,,,t dah balik kg susah da nak datang sbb jauh kotttt,,:),,,ha mengenai tajuk2 bukan ap kebetulan ak n kwan2 ak terserempak ngan fizo omar n shahril pgacara program 3hari 2 malam 2la,,,,dowg baru pas hbez shoot kat cane mase2,,,ap lagi cepat2 la terkam die,,,(eh xde la terkam sgt) tp bergambar jew,,heheh,,, die bek n sporting plus friendly xdew la sombonk,,,:P..pesanan ikhlas lg tulus dr ak kpda sesiapa yang xpernah g langkawi2 pergi ar bercuti disana,,,,syiokk owwww lagi2 bab shopping,,ak mang suke!!!,,,beli coklat makan pas2 muntah sbb xmuat pewot dah ,,,haha manyak sgt,,:P hantu coklat,,,,hihi,,ok la ni ad beberapa pic ak disane,,,silakan tgok,,xmo tgok pon xmngape la,,:P,,,tp tgok la,,,hahahah


taraaaaaaa,,,,sila jeles k tgok pic ni,,hahha










santek kn,,,,




keindahan langkawi




menanti putera raja,,,hahaha(berangan)




lokasi2 yang dilawati ak,,,




wif rakan taulan di langkawi,,hehe







kami n helang,,,:P




xbley bla pic ni,,hahaha





4 comments:

  1. bestnya dy pegi langkawi..
    sy belum berkesempatan nak ke sana ag..
    hehe..

    ReplyDelete
  2. huhuhu alyana bez la jgak,,pg la rugi taw xpegi,,huhu

    ReplyDelete
  3. nice pic weyh...buah di tangan xda ka??

    ReplyDelete
  4. wahhh best nye......tmpt best utk snap2. hehe

    ReplyDelete