meh klik cni :)

kengkawan Blog

Monday, February 21, 2011

sy sgt suka bergambar!!!!!!!!!! yay or nay???

tajuk xleh bla,,,,haha sbb xtau dah nak buat tajuk ap,,,,entri kali ni mang lbih banyak gambar jew yer jadi jagan marah yer n tolong jgn MUNTAH tgok pic2 di bawah,,,hahahah kerana pic2 dibawah ni dapat menjelaskan tajuk diatas,,:) mang dah jadi hobi xkisah la owg nak ckap syiook sniri kew ap kte xkesahhhhh :) kowg pown msty ada jgak kan yg suke sgt bergambar n kemana saje msty nak snap pic even dlam toilet ak still gatai tgan nak snap pic,,,haha xblh la nak ilangkan tabiat ni mang ak xbleyh nak hindarkan,,,hoho lect mgajar kat dpan ak n mmber blh ag bgambar kat blakang,,,,ngee (jgn tiru aksi ini) tp nak buat camne kan xkan nak g jumpe bomoh kot berubat,,haha so xkesah la,layankan aje,,,zassssssss,,,,hehe,,,hohoho.........

p/s: tlg jgn mUNTAH,,ngeee














5 comments:

  1. eh xla pandai,,hehe saje2 ni,,tp ske sgt bgambar,,,:)

    ReplyDelete
  2. wah.. dh leh jadik model tuan blog! =)

    ReplyDelete
  3. wah.. dh leh jadik model tuan blog! =)

    ReplyDelete
  4. ein jgn la ckap cam2,,malu sy,,heheh :) xblh jdik model la,,,,heheh,,

    ReplyDelete