meh klik cni :)

kengkawan Blog

Monday, February 28, 2011

kakiku di x-RAY???

image kaki ku yang di upload,,huhu (sangat bgkak kan)







X-RAY ROOM



kakiku,,,huhuhu diletakkn ice....



hurmm kaki ak sakit sangat pas balik dr bercuti kat langkawi semalam,,upenyer dah terseliuh bengkak giler2 beb,,,xbleyh bla die pnyer sakit,,hanya ak yang taw,,heheh ak pon xtaw kat mana clapnyer nak ckap ak jatuh xda plak,,,,tetibe jew bangkak n sakit kaki ni,,,,maybe manyak sgt bergerak n lari lam pantai,,,kot la,,,,arini ak g la PKU (pusat kesihatan Universiti) nak check kaki ak ni,,,,so tnggu pnyer tnggu sampai la turn ak masuk dalam jmpe doktor,,,,doktor 2 tgok kaki ak bengkak sgt die suh ak g x-ray takot la retak kew ap 2 kew kan,( wat ak nebess jew doktor ne),,,hhuhu ak pon g la pas dapat result naseb la xda ap2 juz terseliuh jew tp sangat sakit la,,,nak gerakkan pun sakit,,,,smalam dah g urut xjadi pape pon same jew still sakit ag,,,,haishh kaki be la kau nak sembuh ( kata ak kpda kakiku) :)xboleyh la nak g pangkor law camne kaki sakit,,adoiii,,,,,moga kaki ak cepat sembuh,,
korang yang kaki ok2 hati2 la jgn smpai terseliuh cam kaki ak ni sakit taw,,,,,:)

9 comments:

  1. ish.. teruknye... saba ye dear.. =)

    ReplyDelete
  2. retak kot..
    kawan akak dulu retak pun jadi bengkak..
    semoga cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
  3. 2la sakit neyh,,,,xretak kak doktor cakap,,,tp bngkak dier smacam jew sampai jari2 pon bgkak,,,pelik sgat,,uhuhuhu

    ReplyDelete
  4. eeeiii, sakitnye.. ssh x nk jln?..

    ReplyDelete
  5. eh terok doe kaki ko bengkak..
    aku penah gak jatuh tngga,
    otot kt buku lali aku koyak
    tapi xde plak teruk gni kan..
    xpe2 seok luse okey la tu ;)

    ReplyDelete
  6. aiyo..aina balik dari langkawi demam..ko lak kaki bengkak..kesian korang..get well soon..:)

    ReplyDelete
  7. atika mang sgt sakit la n susah nak jalan,,:(
    ayu 2la teruk gler bgkaknyer seram ak tgok,,,,
    zayma 2la,,,balik langkawi macam2 plak,,,dapat pnyakit,,hahahahah,,sabar jelaaaaaa,,,,:) tq...

    ReplyDelete
  8. smga cpt smbuh...n jgn byk grk.. t bgkak x susut..

    ReplyDelete
  9. tq dieA,,,tp dah manyak bgerak dah,,heheh xleyh tahan nak jenjalan,,:)

    ReplyDelete