meh klik cni :)

kengkawan Blog

Tuesday, February 1, 2011

jalan2 ke muzium padi


with my chenta haty,,,,,

last weeknd ak g jenjalan wif my chenta haty....lokasinya adalah di sekitar alor setar saje iaitu di MUZIUM

PADI......saat2 terakhir berada di kedah ni kene la banyak luangkan masa untuk jenjalan kat tmpat2 yang ak

dan die xpernah pergi lagi kan,,kebetulan kitowng plak xda destinasi yang nak ditujui so pergi la kesana ntuk

bergambar jew,harus ke???,heheeh dripada ak n die dok malangut jew ( termenung) lebeyh bek pg bgambar

kan,hahhaha menarik jugak larh tempat ni boleh melihat hasil kreativiti seorng pelukis mlukis gambar di dinding

sama macam pmandangan diluar,,,nmpak mcm real,,,heheh,,,,thanks to my chenta haty coz sudi mluangkan

masanyer dgn ku,,,:)

kat dalam muzium padi
sempat pose kat dpan muzium,,,heehe
ak pon sebok jgak,,,

2 comments:

  1. Auw jalan2 dgn incik boyfiee. Hehe

    ReplyDelete
  2. hahhaah yela die jew yang nak bawak ak jenjalan,,heheeh:P

    ReplyDelete