meh klik cni :)

kengkawan Blog

Tuesday, February 22, 2011

arghhhhhhhhhh BOSAN

mcm ni la ak law bosan,,haha





korng BOSAN x?? harini ak sgt bosan+ cdey trip ke lagkawi sabtu ni xjadi,,ats beberapa alasan,,,,harini ak xda claz so memerap jela kat bilik ak yang sempit ni,,hahah tp ad plak pilihanraya kat kolej ak ni terpaksa la kuar g mengundi pas2 g makan n masuk bilik smula,,,haishh bosan sgt,,kerja ak bke FB lpas2 Bke BLOG ak jew sepanjang arini nak stdy???haishh lagi la cek malaz,,,,,lama2 law macam ni mang boleyh giler la,,hahaha......ap nak buat yer untuk ilangkan bosan ak ni??? nak kuar pon xda tempat yang nak ditujui,,,,,hurmm :( codeyh den,,,,internet connection kat bilik ni pon lembab macam SIPUT jew,,mentang2 la ak xbayar broadband ak ag,,hehe wireless plak mcm ni sgt la geram,,,
korang ad ap2 cadangan untuk ilangkan kebosanan ak ni sblum ak menjadi giler,,,hehe:)

No comments:

Post a Comment