meh klik cni :)

kengkawan Blog

Tuesday, February 8, 2011

ada sesiapa HILANG kUcInG???

comel x kucing ni???namanyer si MERAH..........



comel x kucing kat ats ni??hehe comel kan,,,ni adalah kucing baru ak,,ntah la 2,3 ari lpas kucing ni dtg umah ak,,tetibe jew die muncul kat kawasan umah ak ni,,maybe la tuan die buang die,,ak plak tgok muke die yang kiut miut tersayang n tersuke la plak kat kucing ni,,,nak plak warnanya sama macam kucing ak yang lepas,,,,so ak pon cakap la kat mak ak yang ak nak bela kucing ni,,,:) padahal ak cuti jap jew ni sah2 la lpas ni mak ak yang kena jaga si merah ni,,ha ak namekan die merah sebab bulu die mcm oren2 kan,,nak panggil oren xkan la kan,,so merah la,,,hahaha,,.men bedal jew,,ak men petik jew name die ni,,ehehe xkisah la,,,xkan la nak ltak nama die FARID KAMIL plak,,hahah ag la xsesuai untuk seekor kucing,,:P...sampai hati tuan die buang die,,kecik lagi kucing ni,,,xdapat kasih syg ibu die kan,,,,:( kucing ni manja taw asyik ikut jew kitowg pergi mane,,law kitowg ad kat c2 baru la die nak tdo,,,hehe,,sweet sgt,,tp kdg 2 geram jgak,,ak nak jalan pon xbleyh sbb die asyik follow jew,,,susah nak jalan kot,,hehehe naseb xterpijak,,sbb die ske sgt duduk kat kaki owg,,ishh bahaya ni,,,,,ha slpas secara sah nyer ak jadi tuan die (ak yang sahkan seniri) ak mandikan si MERAH ni dengan menggunakan syampoo REJOICE..hehhe wange giler lpas2 si MERAH ni,,xla kotor lagi,,heheh,,,guna jari pon boleyh,,,


ni la pic MERAH slepas dimandikan dan disyampooooooookannnnnn..:)



No comments:

Post a Comment