meh klik cni :)

kengkawan Blog

Saturday, January 8, 2011

ya rabbi dah masuk tahun baru 2011 upenyer

bukan la sebok atau bz(dlm bhasa ibunda)hahah tp sbbkan broadband xbyar 2la ak xdapat nak update blog ni,,,,dah masuk tahun 2011 dah yer,,,cepatnyer masa berlalu begitu juga dengan usia semakin meningkat larh taun ni dah masuk 23 ehem,,,eh tp ak baru 22 stengah kot,,hahhaa...hurmm jeles plak tgok kwan2 lain sumenyer nak btunang n dah ramai yang kawin,,hahah,ak ni stdy pon xabez2 lagi,,,hehehe....
bile cakap pasal tahun baru ni msty la timbul plak citer azam tahun baru ni...ap larh azam ak taun ni yer?hahha azam dah ada tp ble la nak terlaksana,,,azam taun lpas nak kuwus pon xbejaya ag,,hehehcamaner nak ad azam baru,,tp xpew la ak nak jgak ada azam tahun baru,,:)
tp azam nyer xpayah lar dberitahu tkot jgak xjadi mcm azam2 ak yang lain,,hahahaha,,hangat2 taik kambing jew,,,huh...
azam kawan ak plak nak kawen setelah tamat pengajiannyer di uitm shah alam bulan 6 ni,,haishhh xaci lar die 2 pas abez blajar trus nak kawen,,,hahaha....(ayat jelez) tp xpela jodoh die smpai dulu kan,,so azam die nak kwin kne la kumpul duit kan,,,xkan nak kawen gne dwit ptptn,,,bape sen sgt dwit ptptn2,,heheh xcukupppppppp...nak plak barang2 sume naik harga sjak minyak naik ni,,eh melalut jap....hahah
ok la asenyer blum tlambat la ak nak wish happy new year 2011 wlaupon agak tlambat la jgak,,hahah msalah teknikal blaku nak wat caner kan....
moga tahun 2011 ni membawa kebaikan,rahmat dah kemakmuran serta kebahagian kepada kita semua....amin...:)

2 comments:

  1. azam baru???akak ta tau...same like me...hahahha...terok btol lah ida...ish2...huhuhu....akk msty tau ape akk nye azam kan??

    ReplyDelete
  2. hhahah akak pon xtaw ag azam akak taun ni ap ida,,,xda ag kot,,,hehe ida pon xda azam ag eh...huhu

    ReplyDelete