meh klik cni :)

kengkawan Blog

Sunday, January 23, 2011

new chapter begin.....


tahun ni merupakan last sem tuk ak kat uum ni,,so mcm 2 plak la pihak u buat,,,tukar ni la 2la sistem ni n macm2 larh,,huh nasib la dah last sem,,,penat dah dok mghadap sistem yang ntah ape2 jew kat uum ni,,skang plak ad kew kne pkai name tag 24hours!!! giler ap,,,awat hang skema sgt oi,,,agak2 la,,law stakat kat klaz jew ok la jgak blh jgak consider ni law nak 24jam,,cape la yg nak pkai,,tp arap2 sume2 juz ura2 lar kan,,,:)) xsggup den...n skang jgak kat hostel ak dah kurangkan rumet (roommate) dr 4 owg kpda 3 owg,,,start sem dpan owg plak juz 2 people in 1 room,,,sgt la heaven law cam2,,xda la sesak nafas dok lam bilik yg mcm kotak ni ramai2,,tp ak xdapat la merasai situasi 2,,sbb dah abez blajo tyme2,,hehehe insyaallah,,,,,,
sem ni jgak sticker knderaan sgt susah untk diluluskan,,,,cian,,,,dengki sgt kot stdent bwk transport sniri,,,huhu
mcm2...sabar jela,,,,,:)) apepon ak still enjoy ngan kwn ak g claz,,,hahahaah,,,smgat kan sbb last...:p

No comments:

Post a Comment