meh klik cni :)

kengkawan Blog

Monday, January 10, 2011

dub dab....dub dab....result dah kuar oi,,,,

ak nak kongsi cerita,,,semalam result kuar,,,,tp ak dr pg sampai la skarang

ni still xblh nak bke portal uum nak tgok result ak ,,,xtaw la ap yang ak dpt untuk sem lpas

harap2 semua nya lulus dengan cemerlangnyer n menaikkan pointer ak lar hendaknyer...owg lain sebok sgt

bercerita tenteng result dowg,,,ni sume sbb line broadband yang macam siput sejak dua menjak ni,,,2la pasal

ak xleyh tgok result,,,,,nebes campor perasaan nak tau pon ad kat hati ak ni

xsabar nak taw,tp dalam pada masa yang sama takot la plak nak tau,,,hahah bkn ap

tp ak takot ad yang terkandas jew..hope everything will b ok lorh....make my wish comes true..amin...

harap2 esok ak dapat lar tgok result ak,,jgn larh asyik xblh nak masuk jew,,,geram sgt,,,bnda lain blh plak

masuk,,,law fb laju plak die masuk,,,,xkew geram cam2,,,,huhuhuhu

i work as hard as i can,
for as long as i can,
and the best as can,
everytime.......


adakah macam ni reaksi ak ble tgok result???
atau begini???

xpown macm ni???
harap2 reaksi ak seperti pic 1 2la yer....aminnnnnnnnnnn ya rabbal alaminnn..:)

No comments:

Post a Comment