meh klik cni :)

kengkawan Blog

Monday, December 20, 2010

tomboy pon jtuh cinta!!!!!!!!!!

bini ak tomboy ke??? ha bkn ak ckp bini ak ok,,ak perempuan kot mane blh,songsang namenyer law ak,,,,hahha ni tajuk novel yang ak bace lar,,,,tajuk pon semacam lawak kan n membuatkan kita nak tau lebeyh,,,tp bagi yang suke bace novel jela,,,,,bagi yg dah dari lahir xsuke baca novel 2 ko ltak la tajuk ap pon yg kebabomm kew kompem die mang wat xtaw jew....xkan dilayan ok 100% sure la,,,hahaha
ok la ak cter cket la,,hahaha,,novel ni pasal sorg budak tomboy kacukan melayu n ompeteyh yer die jgak anak datuk la konon lam novel ni,,,,watak die sbagai zack aka soffi zarill muhammad name pon xmacam gegurl la sgt kan,,,:)die ni seorg tomboy tp die xla minat kan pompuan n laki kire semua spesis kat muka bumi ni die xminat pon pd awlnyer la,,,,,,muke jew cun ala2 omputeh gituww maklom la kacukan kan,,,,
bermula lah cerita ntah macam mane die blh suke kat sorg abg ni sbb abg ni manyak tolong die mase die baru smpai kl iaitu Abg Din,,,hahah name xkomersial lgsung,,,,hehe tp xpew la kan abg din ni baik sgt die pon xtaw yg zack si pompuan pd awlnyer so die engat laki lar(mati2 die engat zack ni laki),,,die la tlg zack bagi zack tmpang kat umah die n bagi bdak2 makan sbb beg zack ni kne curi mase die msuk surau gara2 orang perempuan semua terkejut tgok die yang mcm laki ni tp masuk surau perempuan,,hahahah abesyh la die kne blasah,,,
ok lah berbalik pada kisah ni semula yer mak bapak si zack ni jgak nak tunangkan zack dgn azim anak datuk jgak n merupakan best fren si zack ni wlaupon mak bapak zack ni sedar ank dowg xda rupe permpuan,,hehe azim pon xmembantah sgt sbb die pnah tgok zack ni pkai baju perempuan (gaun beb) akibat dipaksa oleh datin miss gold akak mak zack la,,hhah so terserlah keayuan zack disitu membuatkan azim ni terkena panahan asmara zack,,haaahahah,,,tp zack sgtlah xsetuju,,,,,
ishh panjang la klau nak cerita semua,,ak cter ending jela,,hahaha
akhirnya zack ni kawin dgn abg din sbb die ad feeling la kat abg din ni,,tp malangnnyer abg din jd arwah la plak lpas angkat nikah mase dowg baru lpas mkn kire zack ni jadi la janda berhias,,hahaha
zack jgak hilang ingatan kjap dalam pd mase tu azim la yang banyak jaga zack sbb die mang dah btol2 skekan si zack ni,,,,xlama lpas2 dorg kawin,,,,tp mlm lpas dowg sah jd suami isteri 2zack tetiba teringat kat abg din sbb ingatannyer dah pulih tiba2 ap lagi mgamuk la tgok azim sblh die tgh baring tp azim dgn cool nyer menjelaskan semua yang berlaku n zack dapat la mnerima,cuma perangai die macam dulu larh ganas cm2,,,haah dowg dikurniakan 2 org cahaya mata,,,,:) smpai kesudah la si zack ni ganas n macam tomboy,,hehehe
tamat lah sudah tp untuk cerita yang lbeyh baik beli la seniri novel ni,,hehe bkn mahal pon rm 19.00 je...

No comments:

Post a Comment