meh klik cni :)

kengkawan Blog

Tuesday, December 21, 2010

my 1st hotel,,,,

ha jeng3 bkn ap my 1st hotel yang ak mule wat partme arini lar,,heheh iaitu Grand dorsett hotel dkat subang,,heheh keje sbg pmbantu untuk event n serving,,,sekadar nak mgisi masa terluang dsamping tu dpt la jgak duit poket..heheh...ok la kan daripada dok umah ak kebosanan xtentu hala nak buat ap...:)
dengan ada nya kerja ni ok la,,kerja pon ikut tyme kita ble kte rase nak prgi or x,,,
tp sblm bermula nya kerja ak pada hari ni ad kisah disebaliknya,,iaitu kawan ak yang dari puncak alam ni nak dtg amik ak dkt umah iaitu di kg jawa klang pd jam 6.30am kerana event yang diadakan di klcc pd pagi ni jam 9.30am tp desebabkan kawan aku ni aka pojah sesat jalan so mlambatkan lah yer proses pncarian rumah kediaman ak ni,,hahahah ,,ak dah bg arah n cara2 nak pergi umah ni lagi mlalui federal hghway2 tp knp lah die blh sesat ag,,hahahah,,sah buta arah ni,,hahahahaha xpon malu bertanya sesat jalan,,,hahahahahah:P
tp setelah akak ak pnat mberikan arah yang betol dan tepat kpd dowg melalui telefon sehinggakan akak ak lewat nak pergi kerja akhirnya dowg jumpa jgak,,itu pon ak tpaksa la tggu kat tepi jalan,,,,maklum la ak ni nak bgtaw jalan mang ak xpnah hafal jalan2 ni,,wlau banyak kali ak lalu jalan 2 pon law dtanya kompemm sgt la ak xblh jwb..hahahah,,
so pncarian klcc plak bermula la,....nak cari klcc tp ktowg sesat smpai masuk jalan nak pg ulu yam,,hahahahahahah,,lawak mang lawak larh,,,buta jalan sungguh,,heheh tp mang xsmpat dah nak pg event kat klcc so kitowg pergi jela event dkat subang iaitu di grand dorset,,,,ok la kan drpda xda,,hahahah....

ni la pojah aka faziah,,,


2 comments:

  1. haah keje partme jew jue...2pon law ada event jew,,,huhuuhu

    ReplyDelete