meh klik cni :)

kengkawan Blog

Thursday, November 25, 2010

natural beauty contest!!!!



hye......:) korang rase korng ni natural beauty or beauty n the beast???hahaha gurau jew,,,so skrang ni kat facebook ader lar 1 contest ni utk sesape yang natural beauty means no makeup la kan,,,(#_#)....ak pon baru jew tau td heheeh,,,,so law korg nak masuk pon boleyh ag,,,ak plak ni la 1st tyme nk masuk contest,,,hahahaha,,so meh kte tgok syrat2 nyer yer..


Syarat-syarat penyertaan:

1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!

2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest

3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.

5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)

*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*Letak link entry anda tersebut di fan page Natural Beauty Contest.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.(nanti korg like la pic ni yer,,heheh)
ok dah paham boleyh la kite sume join contest ni kan,,,:)

so nie pic nyer,,,pic ngan mber sume mekup,,,hahahah..




No comments:

Post a Comment