meh klik cni :)

kengkawan Blog

Wednesday, November 3, 2010

diner tourism club



hye,,,,,hurm ad 1 story ak nak bgtau kat cni,,heheh,,ni pasal dinner tourism club aritu lar pada 19 oktober 2010 yang diadakan kat brasmana hotel kuala perlis,,,,dinner kali ni ad lar sedikit kelainan sbb kitowng buat kat tpi pantai so angin2 bertiupan larh gituuuww,hahah,,, bez gak lar kan dinner ni,,pemandangan nyer cantek sgt sbb ak mang sukekan pantai,,,:) tp ad beperapa yang xmenyenangkan ialah cara staff kat brasmana hoitel 2 buat kerja,,,,buat kerja mcm nak xnak jew serve makanan pon lambat,,,myakitkan aty jew,,,,,tmpat dah ok cume bg ak staff tmpat2 yang perlu diajar dgn lbeh rapi caner cara nak serve customer dowg,,,,hospitality 2 xda lgsung,,,,
tp yang mnjadikan dinner ni bez sbb kwan2 n suasana tmpat 2 sndiri,,,n sambutan yang diterima,,,walaupun caklempong xdapat last mnt tp alhamdullilah semuanyer bjalan ngan lancar...

No comments:

Post a Comment