meh klik cni :)

kengkawan Blog

Monday, November 29, 2010

making love air supply


ni larh pic dowg yang nyanyi lagu making love ni..

hye,,,,ha korg msty ader lagu yang korg suke sgt dengar kan,,,msty ader punyer jgn nak tpu larh ckp xder or xpnah dgr lagu,,,Hehehe,,,ak pon ad lagu yg ak ske gak,,,tajuknyer making love n pnyanyinyer air supply,,,:)
ni sbnarnyer lagu lamer la,,,,ak ske lagu ni sbb alunan muzik nyer bez bleyh layan arr pas2 lirik nyer pon menyentuh haty,,ceeewahhh,,,,so ak nak share la kat korg lirik lagu ni,,,klau ader yg xpnah dgar lagu ni la kan,,,spe yg pnah dgr 2 bgus la,,,heheheh,,:)

MAKING LOVE BY AIR SUPPLY
I know just how to whisper
And I know just how to cry
I know just where to find the answers
And I know just how to lie
I know just how to fake it
And I know just how to scheme
I know just when to face the truth
And then I know just when to dream


And I know just where to touch you
And I know just what to prove
I know when to pull you closer
And I know when to let you loose
And I know the night is fading
And I know the time's gonna fly
And I'm never gonna tell you
Everything I gotta tell you
But I know I gotta give it a try


And I know the roads to riches
And I know the ways to fame
I know all the rules
And I know how to break 'em
And I always know the name of the game


But I don't know how to leave you
And I'll never let you fall
And I don't know how you do it
Making love out of nothing at all


Out of nothing at all, out of nothing at all
Out of nothing at all, out of nothing at all
Out of nothing at all,
Making love out of nothing at all


Everytime I see you all the rays of the sun
Are streaming through the waves in your hair
And every star in the sky is taking aim at your eyes
Like a spotlight


The beating of my heart is a drum and it's lost
And it's looking for a rhythm like you
You can take the darkness from the pit of the night
And turn into a beacon burning endlessly bright


I've gotta follow it 'cause everything I know
Well it's nothing till I give it to you


I can make the runner stumble
I can make the final block
I can make every tackle at the sound of the whistle
I can make all the stadiums rock
I can make tonight forever
Or I can make it disappear by the dawn
I can make every promise that has ever been made
I can make all your demons be gone


But I'm never gonna make it without you
Do you really want to see me crawl
And I'm never gonna make it like you do
Making love out of nothing at all


Out of nothing at all, out of nothing at all
Out of nothing at all, out of nothing at all
Out of nothing at all, out of nothing at all
Out of nothing at all

ha bez kan lagu ni,,,,:) sharing is caring............

Friday, November 26, 2010

bile sudah stress

cubaan pertame...:)
cubaan kedua...wif fiera
kami lagi,,hehehe
alowhaa,,,entry kali ni adalah mngenai pngurusan stress dlm dri,,,memndangkan kte ni sbgai manusia msty ad perasaan stress dlam diri cpe yang xder perasaan2 confirm die2 robot,,,huhu ataupon xdew perasaan,,,ngeeeeeee..:)
ok la sbnarnyer exam yang blangsung ni mnyebabkan ak n rumet ak ni stress sbb ad lagi 5paper,,huhhhhhh,,lmbat btol nak habez,,,untuk ilangkan stress ni ktorg pon kuar larh untuk shopping n bgambar...hahaha itu jew yang mampu ktowg buat ,,,xpew janji heppy sudah,,,,
owg pompuan ni mang ske shopping n shopping juge boleyh mghilangkan prasaan tertekan dalam diri kite ni,,ha btol x?? jalan pnyer jalan kitowg tertarik n nmpak menarik 1 skirt neyh,,kehkeh,,ayat nak bli sbnarnyer,,,,aplagi trus grab la skirt2 g bayar trus,,,,,,pas2 cari baju utk match plak,,,hehehe,,,,luse nak exam pon sempat ag tuh,,nak stdy mlaz plak mse2..so kuar la,,,
sesi cube mncube bermule la,,,untuk tgok baju n skirt 2 sesuai x ngan kitowg ni,,akhirnyer berakhir dgn sesi bgambar plak,,hehee,,mcm 2 btoi,,,,,tp mang kitowg sgt2 hepy lar,,xsbar nak pkai mse shoot nanti,,so nantikan k,,,,,jeg,,jeng,,jeng,,,,,,,,,,,,,ewah2..:)

Thursday, November 25, 2010

natural beauty contest!!!!



hye......:) korang rase korng ni natural beauty or beauty n the beast???hahaha gurau jew,,,so skrang ni kat facebook ader lar 1 contest ni utk sesape yang natural beauty means no makeup la kan,,,(#_#)....ak pon baru jew tau td heheeh,,,,so law korg nak masuk pon boleyh ag,,,ak plak ni la 1st tyme nk masuk contest,,,hahahaha,,so meh kte tgok syrat2 nyer yer..


Syarat-syarat penyertaan:

1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!

2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest

3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.

5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)

*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*Letak link entry anda tersebut di fan page Natural Beauty Contest.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.(nanti korg like la pic ni yer,,heheh)
ok dah paham boleyh la kite sume join contest ni kan,,,:)

so nie pic nyer,,,pic ngan mber sume mekup,,,hahahah..




Monday, November 22, 2010

demam exam..........


sedar x sedar dah nak exam upenyer ak ni,,,haishhh,,,,so ad sdkit krajinan ak tulis la entry ni,,,,,bukan ap ak ni xda lgsung mud utk stdy xtaw la kemana terbangnyer mud tu ak xdpt nak kesan,,,:)....besok pd jam 2.30pm-5.00pm ak akan menjalani perperiksaan yang ptame yer,,hakhakaha,,tp sepatah haram ak xstdy ag,,,xder ksedaran lagi kot,,ada beberapa sebab yang boleyh mntebabkan kite malas stdy iaitu,,:
1) baru balik bcuti kt umah...so mood becuti ag,,,:)
2) tgok rumet tido ats katil sbb die xda exam lg..
3) hasutan mmber yang malaz stdy
4) mmber ajak tgok cerita baru
5) mmber ajak kuar jenjalan xpon g men bowling,,,hahaha
6) lepas mkn ngantok so mlm la stdy ble mlm malaz plak,,,,
7) paper objektif so blh hentam jela labu,,,,,kahkahk
ha ni la sbb 2 mlaz stdy tyme nak exam,,,hahahahah

Wednesday, November 3, 2010

diner tourism club



hye,,,,,hurm ad 1 story ak nak bgtau kat cni,,heheh,,ni pasal dinner tourism club aritu lar pada 19 oktober 2010 yang diadakan kat brasmana hotel kuala perlis,,,,dinner kali ni ad lar sedikit kelainan sbb kitowng buat kat tpi pantai so angin2 bertiupan larh gituuuww,hahah,,, bez gak lar kan dinner ni,,pemandangan nyer cantek sgt sbb ak mang sukekan pantai,,,:) tp ad beperapa yang xmenyenangkan ialah cara staff kat brasmana hoitel 2 buat kerja,,,,buat kerja mcm nak xnak jew serve makanan pon lambat,,,myakitkan aty jew,,,,,tmpat dah ok cume bg ak staff tmpat2 yang perlu diajar dgn lbeh rapi caner cara nak serve customer dowg,,,,hospitality 2 xda lgsung,,,,
tp yang mnjadikan dinner ni bez sbb kwan2 n suasana tmpat 2 sndiri,,,n sambutan yang diterima,,,walaupun caklempong xdapat last mnt tp alhamdullilah semuanyer bjalan ngan lancar...