meh klik cni :)

kengkawan Blog

Sunday, September 26, 2010

aktivity mase cuti...

alowhaaaaaaaaaaaa.....:) agak lame xtambah story kat blog ak ni,,maybe krana bz dek assgment yang manyak n exam yang ak tiba,,,,mcm ni larh gelagat student kan,,,ok la ak ad sumting nak share ni mgenai kejadian yang berlaku semalan,,heheeh..
bukan apa semalam ak n rumet ak kuar lar pg alor setar knonnyer untuk cari bahan for our assgmnt lol,,then ble dah ciap kitowg pon bjalan2 la kat city plaza2...jalan pnyer jalan tetiba haty macam nk tgok wayang,,,ap lagi trus mulakan langkah untuk beli tket...haaaaaaaaa korang nak tau ap citer yang kitorang tgok....hehehe of coz lar cter piranha,,tgok iklan mcm bez jew kan pas2 agak dasyat jew,,,,jd pengharapan kitowg kat cter 2 agak tiggi lar,,,tp sebaliknyer yang jd,,,,,,cter2 pnyer la pndek dah2 abez tergantung plak2,,,sgat lah hangen,,huh,,,,iklan bukan men ag,,,slalu cter omputeh ni lame lar ni bru sejam 15 mnit dah habez cternyer,,,dah lah wayang kat alor setar xbesar mane pon ditambah plak bunyi bising dr geng2 yang mcm xpnah masuk panggung jew ak tgok,,hahahaha..
ok lar,,lpas habez tgok wayang ktowg jalan2 la nak shopping kan,,so ak dapat lar cari baju untuk raye haji nanti,,,ak dapat bli baju yang mahal slalunyer kat butik lain tp kat butik ni ak dapat murah jew rm 100 jew coz anak tokey 2 yang jual budak2 lagi,,hahah,ap lagi pau la mntak kurang,,,hahah akhirnya die stuju,,,:) sgt la suke xterhingga,,hhaha,,,kbetulan mase2 dah pkul 7 lbeyh so kitorang nak balik la plak,,,pg lar naik bus ke shahab perdana,,sesampai jew kat c2 tgok2 bus dah manyak yang xda,,,tnye owg yang jage kaunter2 upernyer bast last kew UUM pukul 7.15 dr c2,wahhhhhhhhhhhhhh,,nak nanges asenyer,,,1st tyme jd cm2..pasne xnak kuar ngan bus dah,,,,nak xnak ktowg terpaksalah menyusahkan mber suh amek kat alor star,,naseb ada yang sudi,,thanks a lot lol....heheheh,,,anyway moral of da story jgn larh balik lewt sgt law anda naik bus law naik kete xpe,,,hahah renung2kan dan selamat beramal...:)

No comments:

Post a Comment