meh klik cni :)

kengkawan Blog

Thursday, July 1, 2010

sambungan kisah LESENKU...


atas permintaan mun ak kne plak smbung cerita ni,,,haisyhhh,,mun ni la,,g la bli novel,,hahah,,,kedekot la2 nak bli novel so die pakse ak tlis ag la,,,,hahah, ha pic kat sblah ni la mber ak si MUN 2,,,hahaha,cun kan dier...kikiki,,ok la,,,smase ak blajar kete 2la macm2 la yang berlaku,,,cgku2 kat cne2 bleyh tahan gatal,,,huh maklomlah sumenyer agak mude lagik kan 2la,,,ulat blu naik keladi lah sumenyer,,,,,xseke2...ad la sorg ckgu ni kwn kpd trainer ak,,,hari2 ak pas blajar kete ak nak la g bwat mtor plak kan keadaan hari2 agak panas la almaklom lah jam 3 ptg kan giler kntang kot die punyer cuace mse2...law ltak telor dah masak,,huh,,ha ad kew paptut cgku 2 ckap kat ak "awk xpyah la blajar motor harini,,panas ni bek kte pg tgok wayang...dalam pggung ad aircond" pas2 trainer ak plak ckap "miera klau miera nak menduakan abang miera pergilah"haisyhhhh blur ak ngan dowg ni,,,,perasan tan btol lah,,,xhengen ak g tgok wayang ngan dier ak rela berpanas bawak motor,,,huhuhu,,itam pon xpew...janji bkn g tgok wayang ngan dier...so ak g la blajar mtor plak,,,ingat dah terlepas la kononnyer,,,huh rupenyer tidak...huhu masuk molot singa keluar mlot naga,,hahah ckgu kat motor 2 pon gatal jgak,,,haisyhh sebok nak bkenalan ngan ak,,,ciap bg ak pnjam helmet die ag,,ak amik jela sbb helmet yang dsediakn 2 buruk,,hahahahaha.....tp ok la dier ajar ak dgn btol...ak plak asik tanyer jew,,,hihi almaklom la xtaw jalanyer...xkan nak redah jew,,,kikiki,,,ni ak xtaw la ble ag driving claz ak ni,,ak msg tnye tyme x dbalasnyer,,,hih susah btol la,,,dah la ak nak kuar ngan mber ak si MUN ni,,law dbuatnyer last minute die ckap tkot xjadik la ak kuar dgn mun,,mati la ak kne maki ngan dier nantiey,,,hahah kan MUN,,,hahahhahaahah,,,

No comments:

Post a Comment