meh klik cni :)

kengkawan Blog

Thursday, July 1, 2010

kerana lesen,,,,



hye im back,,,sudah lame ak menyepi,,,haha bkn ap xda cerita yang menarik ingin dikongsikan,,,hahahahahha,,,so skarang ak adalah nak ceritakan sesuatu,,,kejadian ni berlaku smasa ak blajar kereta dkat IMKL lah kan,,,hahah xhabez blajar pon agik ak ni,,hahah lmbab susu kaki ni agaknyer 2la lame sgt,,,hihi ceritanyer adalah pasal trainer ak ni usianyer agak mude la lebey kurang ngan ak jew kot...tp ak pon xprnah pon nak tanye umo die tuh,,hahhaha..ok la nak jadikan cerita die ni sbnarnyer anak buah ckgu ak yang asl,,,tp dsebabkan pkra2 yang mang xdapat delakkan ckgu ak 2 myuruh nak buah dier ajar ak,,,bkn ap die bz sbenarnyer,,hihi 2jer,,,so ble anak buah die ni ajar ak 1st day,,,kitorg xla bcakap pon,,huh sombaong kononnyer,,,nak plak dier wat mke bajet ensemnyer2,,heee xbley bla,,,tgur ak pon x tnye ak nak wat kete kew mtor,,,hisyhh,,,ngek,,kate nak ajar ak,,,hahah,,,,tp setelah berapa kali pergi claz die dah mle manyak ckap ngan ak,,,huh nyampah plak ak,,,ckgu2 lain dkt IMKL 2 plak suke ckp ktorang dating,,,padahal die tgah ajar ak driving,,die plak mengiyekan aje,,,haisshh panas btol la,,,dah la ajar ak lambat2,,huh,,,dah taw kaki ak ni bebal skit die nak men2 plak ajarnyer2,,,huh,,mang la xpatut,,,law kaki ak ni macm KAKA msty la hebat kot,,opss tmasuk plak,,,,hahah...ok la smbung smule,,,tp trainer ak ni mcm pura2 garang,,hah sgaja dbuat2,,,,ak xtkot pon,,,2la lmbat paham,,hahaha....stelah beberapa klas ak pg blajar katenyer ak akn test jpj 1aribln 7 ni la,,,tp die bleyh plak tukar tarikh 8/7 huh bengang btol ak,,,so tpaksa la ak balik SINTOK lwat cket,,hahah bukan ak sengaja tp xsengaja lah,,,hahahahahah,,,sume gara2 LESEN ni la,,,huh,,,dah la lmbat nak ciap asl ak nak pg claz jew blajar jadual FULL so ble la ak nak habez,,,hisyhhhhhhhh,,,,bengang ak bengang...

No comments:

Post a Comment