meh klik cni :)

kengkawan Blog

Thursday, July 1, 2010

mkn cekodok jela,,,


hari ni ntah knpa pewot ak terasa lapar sgat terbagunnyer ak dari lena,,,hahahah,,,mybe sbb mln td ak mkn knyang sgt kot so pg ni ap lg cpat larh laparnyer...ak mkn la biskot untok alas pewot,,,ok la skejap,,,bskot pon 2keping jew,tp ok la untuk mgalas pewot bak kate orng,,,,tgah asyik aku mlayan fesbuk ni tetibe jew pewot ak terasa lapar ag,,,ak tgok jam patut larh dah tgahari pon,,,asyik sgt layan fb smpai xsedar dah tongahari...ak pon ap lg pergi la ke dapur nak mncari ap yang boleyh dmakan,,,ak tgok ad bskut,meggi,,uh xmo la...dlm peti ais ada nugget n kentang tp ak dah muak nak mkan bnda2,,hahaha,,so ak mneruskan pencarianku untuk mgalas pewot,,,hasilnyer,,,hah 2 diaaaa,,,aku terjmpe la dgn i pek cucur bilis segera ADABI huh bunyinyer mcm bez gambar kat dpan pon menarik hati,,,ap lagi ak membuka langkah untuk mmbancuh tpung dan mggoreng larh,,,xsabar asenyer nak makan,,hihi,,,so selesai jew goreng ak pon mkn lah,,,upernyer xla sedap mane pon,,,sedap ag mak ak buat...hahah tp name pon segera kan,,nak buat caner redha jela dah ko mlas nak msk kan miera...hahahahahah,,ape pon knyang jgak la ak makan cekodok 2..hihihi..hasilnyer kowg tgok la sndiri yer,,,hihi

sambungan kisah LESENKU...


atas permintaan mun ak kne plak smbung cerita ni,,,haisyhhh,,mun ni la,,g la bli novel,,hahah,,,kedekot la2 nak bli novel so die pakse ak tlis ag la,,,,hahah, ha pic kat sblah ni la mber ak si MUN 2,,,hahaha,cun kan dier...kikiki,,ok la,,,smase ak blajar kete 2la macm2 la yang berlaku,,,cgku2 kat cne2 bleyh tahan gatal,,,huh maklomlah sumenyer agak mude lagik kan 2la,,,ulat blu naik keladi lah sumenyer,,,,,xseke2...ad la sorg ckgu ni kwn kpd trainer ak,,,hari2 ak pas blajar kete ak nak la g bwat mtor plak kan keadaan hari2 agak panas la almaklom lah jam 3 ptg kan giler kntang kot die punyer cuace mse2...law ltak telor dah masak,,huh,,ha ad kew paptut cgku 2 ckap kat ak "awk xpyah la blajar motor harini,,panas ni bek kte pg tgok wayang...dalam pggung ad aircond" pas2 trainer ak plak ckap "miera klau miera nak menduakan abang miera pergilah"haisyhhhh blur ak ngan dowg ni,,,,perasan tan btol lah,,,xhengen ak g tgok wayang ngan dier ak rela berpanas bawak motor,,,huhuhu,,itam pon xpew...janji bkn g tgok wayang ngan dier...so ak g la blajar mtor plak,,,ingat dah terlepas la kononnyer,,,huh rupenyer tidak...huhu masuk molot singa keluar mlot naga,,hahah ckgu kat motor 2 pon gatal jgak,,,haisyhh sebok nak bkenalan ngan ak,,,ciap bg ak pnjam helmet die ag,,ak amik jela sbb helmet yang dsediakn 2 buruk,,hahahahaha.....tp ok la dier ajar ak dgn btol...ak plak asik tanyer jew,,,hihi almaklom la xtaw jalanyer...xkan nak redah jew,,,kikiki,,,ni ak xtaw la ble ag driving claz ak ni,,ak msg tnye tyme x dbalasnyer,,,hih susah btol la,,,dah la ak nak kuar ngan mber ak si MUN ni,,law dbuatnyer last minute die ckap tkot xjadik la ak kuar dgn mun,,mati la ak kne maki ngan dier nantiey,,,hahah kan MUN,,,hahahhahaahah,,,

kerana lesen,,,,



hye im back,,,sudah lame ak menyepi,,,haha bkn ap xda cerita yang menarik ingin dikongsikan,,,hahahahahha,,,so skarang ak adalah nak ceritakan sesuatu,,,kejadian ni berlaku smasa ak blajar kereta dkat IMKL lah kan,,,hahah xhabez blajar pon agik ak ni,,hahah lmbab susu kaki ni agaknyer 2la lame sgt,,,hihi ceritanyer adalah pasal trainer ak ni usianyer agak mude la lebey kurang ngan ak jew kot...tp ak pon xprnah pon nak tanye umo die tuh,,hahhaha..ok la nak jadikan cerita die ni sbnarnyer anak buah ckgu ak yang asl,,,tp dsebabkan pkra2 yang mang xdapat delakkan ckgu ak 2 myuruh nak buah dier ajar ak,,,bkn ap die bz sbenarnyer,,hihi 2jer,,,so ble anak buah die ni ajar ak 1st day,,,kitorg xla bcakap pon,,huh sombaong kononnyer,,,nak plak dier wat mke bajet ensemnyer2,,heee xbley bla,,,tgur ak pon x tnye ak nak wat kete kew mtor,,,hisyhh,,,ngek,,kate nak ajar ak,,,hahah,,,,tp setelah berapa kali pergi claz die dah mle manyak ckap ngan ak,,,huh nyampah plak ak,,,ckgu2 lain dkt IMKL 2 plak suke ckp ktorang dating,,,padahal die tgah ajar ak driving,,die plak mengiyekan aje,,,haisshh panas btol la,,,dah la ajar ak lambat2,,huh,,,dah taw kaki ak ni bebal skit die nak men2 plak ajarnyer2,,,huh,,mang la xpatut,,,law kaki ak ni macm KAKA msty la hebat kot,,opss tmasuk plak,,,,hahah...ok la smbung smule,,,tp trainer ak ni mcm pura2 garang,,hah sgaja dbuat2,,,,ak xtkot pon,,,2la lmbat paham,,hahaha....stelah beberapa klas ak pg blajar katenyer ak akn test jpj 1aribln 7 ni la,,,tp die bleyh plak tukar tarikh 8/7 huh bengang btol ak,,,so tpaksa la ak balik SINTOK lwat cket,,hahah bukan ak sengaja tp xsengaja lah,,,hahahahahah,,,sume gara2 LESEN ni la,,,huh,,,dah la lmbat nak ciap asl ak nak pg claz jew blajar jadual FULL so ble la ak nak habez,,,hisyhhhhhhhh,,,,bengang ak bengang...