meh klik cni :)

kengkawan Blog

Wednesday, May 5, 2010

hepi sangat....

yes.....aku sangat la hepi hari sbb arini last paper aku,,ahahha exam aku dah habez,,pg tadi la last,,iaitu paper managmnt of hotel operation,,,,,,wlaupon soalan xdjangka,,,benci soalan baru,,,eeeeeeeeeee,,jawab pon macam ap dah mcam rojak kot sampai aku pon xtaw ap yg aku jwab2,,hahahah,,men ikot fakta sndri jew kot,,lalalal,,,tp aku hepy sangat sbb aku xpyah pk dah ,,,xpyah nak stdy jap,,t smbung plak sem dpan yea,,sem ni bleyh rehat la dlu kan,,,hahah sgt2 hepy ni,,,orang lain rmai yang dah meniggalkan hostel ni,,sunyi la plak kat cni,,tmasuk la rumet aku fira 2 awal2 ag dah blah pas jwab exam,,maklumlah pakwe dtg amek kan,,hihi bez la2 minah 2,,hahhaha,,,aku jew xbalik ag,,nape sbb sygkan UUM ke???hahaha xda makneyer,,,,tp ad la hal kan,,hahahah so sbau jola,,,so kpd mber aku yang esok ad paper ag2 slmat maju jaya,,chaiyok2,,,,aku dah buleyh tdooooooooooo......

No comments:

Post a Comment