meh klik cni :)

kengkawan Blog

Thursday, April 29, 2010

seperti burung hantu,,,

ntah knp mlm ni aku susah sgt nak lelapkan mata ni,,langsung tak mgantok,,,,yela ptg td tdo bkn men hebat ag maklum la klmarin xbleyh tdo so claim ar,,,hahah,,smpai skarang mataku terasa segar aduh mcmner ni,,,,
so aku mula lah nk mencoret somthing kat cni,,hahaha..ha ad sesuatu ak nak kongsi yea pg td mase jwab exam kat dewan mas UUm,aku telah dikenakan etika pemakaian,,uhhhhhhh mcm shi*l jerk,,geram aku,,ske aty jer,,kad matrik aku diambil then nak kluar dewan brulah kne ambik smula kat matrik uh,, sbbnyer aku pkai tshirt tppppppppppp aku dah pkai cardigan kat luarnyer kire mcm nak cover la kan,,xsangka mate die tajam sgt mgalahkan mata arnab kot,,hahahahahah,,,motip kan....sabar jela,,,,,,,,,,,,,,,
pengajaran,,,,tp aku still xpuas hati coz ramai jgak kot yang pkai tshirt lam dewan2...adakah aku orang2 yang trpilih,,hahahaha,,law terpilih dapat adiah xpew jgak,,,kahkah,,
dah azan subuh pon kat cni,,,,tp mate xngantok ag,,,

2 comments:

  1. hahah same la kite x ngantok gak tu yg sebok kat sini..heheh..x nampak pon kt dewan mas tadi??

    ReplyDelete
  2. hahah 2la,,,tgah mnggeledah ap yang ad dlm ni,,hahahah...kne blajar,,wa,wa,wa...xnmpak eh,,sy pon xnmpak awk,,heheh,,sy dok blakang tp xla terlalu blakang,,,group ap???mcm hampeh jerk accnt td,,huhu

    ReplyDelete