meh klik cni :)

kengkawan Blog

Thursday, April 29, 2010

penantian suatu penyiksaan,,

penat aku menunggu malm menjelma,,terasa lmbat waktu berlalu,detik2 berlalu namun langit masih cerah,,,,huhu masih ad mentari yang menyinar,,cewahhh,,,hahaha,,sebenar nya aku nk sgt tggu ary mlm ni sbb perasaan exited nak balik malam ni,,boring dah,,ase nak giler tggu exam kat hostel ni,,agpon rumet aku (fira) dah pon balik kg smlam lpas jerk kuar dewan,,,terasa jeles cpe yang duduk dkat,,huhu,,aku???jauh,,,tp aku buat2 la mcm dekat,,hahaha bkn stdy kat oversea ag,,(Perasan)haha,,agaknyer die dah sronok sgt ad kat umah 2,,hahahah biasalah kan rumahku syurga ku,,hahaha...hurmm manyak mengarut aku ni dan aku mang la suke mgarut pon,,hahha,,,tp mgarut kat cni bez jgak la sbb xrmai pon yang taw ap aku mngarut,,janji aku puas hati,,ha ok 2 smbung cerita,,,aku ni tiket pon xbli ag,hahaah tp semangat mcam orang dah ad tket bus jew,,buatnyer tiket bus habez menagis xblagu la aku xdapat balik,,hahahaha pdn muke!!...xper la ad orang yang tlong blikan,,aku tggu jew ap katenyer ad tiket or x,,heehh harap2 ad yea,,,tp aku rase ad kot,,slalu aku balik kl bli tket kat kaunter then trus nek bus jew,,,len la klau dr kl nak balik kedah ni jawabnyer law xbook awal2 aku balik jalan kaki la,,hahah,,,tket habez,,,
asenyer aku baru jew balik ari2 mse cuti stdy week tuh n aku balik lg kali ni,,hahha,,aku mang suke balik pon,,heran jugak dekat orang yang jarang balik umah 2..caner la dowang boleyhy btahan duduk kat cni lame2,,agak hairan aku,,,kdang2 dorg cuti mid sem n final pon xbalik,,wah law aku la mnagis teresak2 la xdapat balik umah,,hahah,,,xpon ckup sbulan aku jd giler..hahah,,,berceloteh panjang aku ni,,,motip...sebenarnyer aku bosan sgt ni xtaw nak wat ap jadi aku pon sengaja la menulis entri nie,,,ok la aku,,,ntah xtaw nak buat ap,,hahahah...

2 comments:

  1. kerap sangat ni balik..cube la ada perasaan cinta kan uum skit..hehe

    ReplyDelete
  2. hahah xboleyh la,,,kne jgak balik,,bowink kat uum,,

    ReplyDelete