meh klik cni :)

kengkawan Blog

Thursday, April 29, 2010

balik,,balik,,,

tersangat la bosan berada di UUm ni,,,exam lambat ag 5aribln baru ad,,,aku nak tggu cni???oh tidak,,,,Jd sebentar jew lagi aku akan mula mengemas barang2 aku untuk balik KL mlm ni,,ahah Kl nantikan kpulanganku yea,,hahah ,,tersangat la happy dapat lari sekejap dr dunia UUm ni,,huh bosan sgt,,,hari ni aku penat sgt kne brurusah dgn opis Cas pas2 pg bank islam lg,,macm2...sgt2 memenatkan,,,haiyaaaak.....xsabarnyer mo balik,,tp lpas 2 kne datang uum semula untuk exam hop,,,,,,,,,oh tidak,,,xper la kan nak buat mcm mane dah name pon student,,,hihi,,,,

No comments:

Post a Comment