meh klik cni :)

kengkawan Blog

Friday, April 30, 2010

akhirnya ia berlaku jua,,,

haloooo skang aku berada dirumah,,,wah terasa gembira sgt,,,ok la mlm td aku menaiki bus pd jam 11.15mlm dr jitra,,tiket sume full aku pon agak hairan la knp kan, upenyer barulah terlintas kat fikiran aku ni yang ari sabtu ni adalah hari buruh ptut la tket manyak yang dah habez dijual kan,,,tp xpew aku tetap nak balik jugak,,bak kata orang la kan semangat 2 kuat,,,hahaha (poyo jew)hihi,,,perjalanan ni mewngambil mase yang agak panjang la smpai lguh2 pggung aku dok lam bus2,,hahah tepat jam 6.30am aku tiba di stadium bukit jalil yela pudurayakan dah dtutup slama 4bulan,,,..hooorey akhir nya,,,,stelah sampai aku ni nak la bli tket trus utk balik uum plak nanti hari ahad ni,,,tp sgt menyedihkan 1 kaunter pon xbke ag,,mang la spe nak keje pg2 cam2..huhu....so nak wat caner kan,,,xleyh bli ag la,nanti jela,,,,tp klau la habez,,,,hurm xtaw la nak ckap ap dah la aku ad exam 5aribulkan ni,,,oh tidakkkkkkk,,,ok la ape pon dok kat umah mang bezt,,,,huhuhu,,layan,,,,zassssss,,,

3 comments:

  1. la...ko ade axam lg ke yunk...
    aku da abis exam da ari ni..
    so sila jgn jelez yer...

    ReplyDelete
  2. aku x jelez pon..lame dah abis..hehe

    ReplyDelete
  3. aah karina aku ad exam ag la 5aribln ni last,,ko balik umah da kew karina???ini x adil..hahah

    ReplyDelete