meh klik cni :)

kengkawan Blog

Thursday, April 29, 2010

1st in my life..

1st tme aku buat blog ni,,hahah bukan ap member2 sume sbuk buat blog jadi aku pon inginkan sesuatu yang baru,so aku memulakan langkah pertama ku untuk bjinak2 dlm dunia blog ini,,banyak perkara yang perlu aku belajar n kaji,,hahah,,maklum la baru kan,dan aku memilih nama mentari masih bersinar bagi blog aku ini kerana ia memberikan makna yang mendalam,,seperti sebuah pengharapan,,entry pertama aku,,so please support me ok,,

4 comments:

  1. wow..die pon ade blog jugak..tahniah..hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha,,tengkiyu,,saje dgki tgok owang punye,,hahahahaahah,,,xar saje nak try,,huhu,,

    ReplyDelete