meh klik cni :)

kengkawan Blog

Friday, April 30, 2010

akhirnya ia berlaku jua,,,

haloooo skang aku berada dirumah,,,wah terasa gembira sgt,,,ok la mlm td aku menaiki bus pd jam 11.15mlm dr jitra,,tiket sume full aku pon agak hairan la knp kan, upenyer barulah terlintas kat fikiran aku ni yang ari sabtu ni adalah hari buruh ptut la tket manyak yang dah habez dijual kan,,,tp xpew aku tetap nak balik jugak,,bak kata orang la kan semangat 2 kuat,,,hahaha (poyo jew)hihi,,,perjalanan ni mewngambil mase yang agak panjang la smpai lguh2 pggung aku dok lam bus2,,hahah tepat jam 6.30am aku tiba di stadium bukit jalil yela pudurayakan dah dtutup slama 4bulan,,,..hooorey akhir nya,,,,stelah sampai aku ni nak la bli tket trus utk balik uum plak nanti hari ahad ni,,,tp sgt menyedihkan 1 kaunter pon xbke ag,,mang la spe nak keje pg2 cam2..huhu....so nak wat caner kan,,,xleyh bli ag la,nanti jela,,,,tp klau la habez,,,,hurm xtaw la nak ckap ap dah la aku ad exam 5aribulkan ni,,,oh tidakkkkkkk,,,ok la ape pon dok kat umah mang bezt,,,,huhuhu,,layan,,,,zassssss,,,

Thursday, April 29, 2010

penantian suatu penyiksaan,,

penat aku menunggu malm menjelma,,terasa lmbat waktu berlalu,detik2 berlalu namun langit masih cerah,,,,huhu masih ad mentari yang menyinar,,cewahhh,,,hahaha,,sebenar nya aku nk sgt tggu ary mlm ni sbb perasaan exited nak balik malam ni,,boring dah,,ase nak giler tggu exam kat hostel ni,,agpon rumet aku (fira) dah pon balik kg smlam lpas jerk kuar dewan,,,terasa jeles cpe yang duduk dkat,,huhu,,aku???jauh,,,tp aku buat2 la mcm dekat,,hahaha bkn stdy kat oversea ag,,(Perasan)haha,,agaknyer die dah sronok sgt ad kat umah 2,,hahahah biasalah kan rumahku syurga ku,,hahaha...hurmm manyak mengarut aku ni dan aku mang la suke mgarut pon,,hahha,,,tp mgarut kat cni bez jgak la sbb xrmai pon yang taw ap aku mngarut,,janji aku puas hati,,ha ok 2 smbung cerita,,,aku ni tiket pon xbli ag,hahaah tp semangat mcam orang dah ad tket bus jew,,buatnyer tiket bus habez menagis xblagu la aku xdapat balik,,hahahaha pdn muke!!...xper la ad orang yang tlong blikan,,aku tggu jew ap katenyer ad tiket or x,,heehh harap2 ad yea,,,tp aku rase ad kot,,slalu aku balik kl bli tket kat kaunter then trus nek bus jew,,,len la klau dr kl nak balik kedah ni jawabnyer law xbook awal2 aku balik jalan kaki la,,hahah,,,tket habez,,,
asenyer aku baru jew balik ari2 mse cuti stdy week tuh n aku balik lg kali ni,,hahha,,aku mang suke balik pon,,heran jugak dekat orang yang jarang balik umah 2..caner la dowang boleyhy btahan duduk kat cni lame2,,agak hairan aku,,,kdang2 dorg cuti mid sem n final pon xbalik,,wah law aku la mnagis teresak2 la xdapat balik umah,,hahah,,,xpon ckup sbulan aku jd giler..hahah,,,berceloteh panjang aku ni,,,motip...sebenarnyer aku bosan sgt ni xtaw nak wat ap jadi aku pon sengaja la menulis entri nie,,,ok la aku,,,ntah xtaw nak buat ap,,hahahah...

penantian suatu penyiksaan,,

penat aku menunggu malm menjelma,,terasa lmbat waktu berlalu,detik2 berlalu namun langit masih cerah,,,,huhu masih ad mentari yang menyinar,,cewahhh,,,hahaha,,sebenar nya aku nk sgt tggu ary mlm ni sbb perasaan exited nak balik malam ni,,boring dah,,ase nak giler tggu exam kat hostel ni,,agpon rumet aku (fira) dah pon balik kg smlam lpas jerk kuar dewan,,,terasa jeles cpe yang duduk dkat,,huhu,,aku???jauh,,,tp aku buat2 la mcm dekat,,hahaha bkn stdy kat oversea ag,,(Perasan)haha,,agaknyer die dah sronok sgt ad kat umah 2,,hahahah biasalah kan rumahku syurga ku,,hahaha...hurmm manyak mengarut aku ni dan aku mang la suke mgarut pon,,hahha,,,tp mgarut kat cni bez jgak la sbb xrmai pon yang taw ap aku mngarut,,janji aku puas hati,,ha ok 2 smbung cerita,,,aku ni tiket pon xbli ag,hahaah tp semangat mcam orang dah ad tket bus jew,,buatnyer tiket bus habez menagis xblagu la aku xdapat balik,,hahahaha pdn muke!!...xper la ad orang yang tlong blikan,,aku tggu jew ap katenyer ad tiket or x,,heehh harap2 ad yea,,,tp aku rase ad kot,,slalu aku balik kl bli tket kat kaunter then trus nek bus jew,,,len la klau dr kl nak balik kedah ni jawabnyer law xbook awal2 aku balik jalan kaki la,,hahah,,,tket habez,,,
asenyer aku baru jew balik ari2 mse cuti stdy week tuh n aku balik lg kali ni,,hahha,,aku mang suke balik pon,,heran jugak dekat orang yang jarang balik umah 2..caner la dowang boleyhy btahan duduk kat cni lame2,,agak hairan aku,,,kdang2 dorg cuti mid sem n final pon xbalik,,wah law aku la mnagis teresak2 la xdapat balik umah,,hahah,,,xpon ckup sbulan aku jd giler..hahah,,,berceloteh panjang aku ni,,,motip...sebenarnyer aku bosan sgt ni xtaw nak wat ap jadi aku pon sengaja la menulis entri nie,,,ok la aku,,,ntah xtaw nak buat ap,,hahahah...

balik,,balik,,,

tersangat la bosan berada di UUm ni,,,exam lambat ag 5aribln baru ad,,,aku nak tggu cni???oh tidak,,,,Jd sebentar jew lagi aku akan mula mengemas barang2 aku untuk balik KL mlm ni,,ahah Kl nantikan kpulanganku yea,,hahah ,,tersangat la happy dapat lari sekejap dr dunia UUm ni,,huh bosan sgt,,,hari ni aku penat sgt kne brurusah dgn opis Cas pas2 pg bank islam lg,,macm2...sgt2 memenatkan,,,haiyaaaak.....xsabarnyer mo balik,,tp lpas 2 kne datang uum semula untuk exam hop,,,,,,,,,oh tidak,,,xper la kan nak buat mcm mane dah name pon student,,,hihi,,,,

seperti burung hantu,,,

ntah knp mlm ni aku susah sgt nak lelapkan mata ni,,langsung tak mgantok,,,,yela ptg td tdo bkn men hebat ag maklum la klmarin xbleyh tdo so claim ar,,,hahah,,smpai skarang mataku terasa segar aduh mcmner ni,,,,
so aku mula lah nk mencoret somthing kat cni,,hahaha..ha ad sesuatu ak nak kongsi yea pg td mase jwab exam kat dewan mas UUm,aku telah dikenakan etika pemakaian,,uhhhhhhh mcm shi*l jerk,,geram aku,,ske aty jer,,kad matrik aku diambil then nak kluar dewan brulah kne ambik smula kat matrik uh,, sbbnyer aku pkai tshirt tppppppppppp aku dah pkai cardigan kat luarnyer kire mcm nak cover la kan,,xsangka mate die tajam sgt mgalahkan mata arnab kot,,hahahahahah,,,motip kan....sabar jela,,,,,,,,,,,,,,,
pengajaran,,,,tp aku still xpuas hati coz ramai jgak kot yang pkai tshirt lam dewan2...adakah aku orang2 yang trpilih,,hahahaha,,law terpilih dapat adiah xpew jgak,,,kahkah,,
dah azan subuh pon kat cni,,,,tp mate xngantok ag,,,

1st in my life..

1st tme aku buat blog ni,,hahah bukan ap member2 sume sbuk buat blog jadi aku pon inginkan sesuatu yang baru,so aku memulakan langkah pertama ku untuk bjinak2 dlm dunia blog ini,,banyak perkara yang perlu aku belajar n kaji,,hahah,,maklum la baru kan,dan aku memilih nama mentari masih bersinar bagi blog aku ini kerana ia memberikan makna yang mendalam,,seperti sebuah pengharapan,,entry pertama aku,,so please support me ok,,